Flat Preloader Icon

Rólunk

Kik vagyunk?

MINDEN EGY ÉTTEREMMEL KEZDŐDÖTT

 

Néhány évvel ezelőtt egy barátom megkért, hogy készítsek egy weboldalt az éttermének. A vendégei aztán elkezdtek ajánlani másoknak is, és egy nap rájöttem, hogy ez az én utam. Újrakezdtem a tanulmányaimatés a weboldal fejlesztésre, grafikai szerkesztésre és web design-ra helyeztem a hangsúlyt.

Kis és középvállalkozásoknak dolgozom az Egyesült Királyságban és Európában. Segítem őket,- hogy elérjék az üzleti célkitűzéseiket, – jól felépített weboldalakkal, grafikai munkákkal és dinamikus logó tervezéssel.

Csapatom kiemelkezően jártas a digitális marketing és informatikai szolgáltatások világában, beleértve a weboldalfejlesztést, tervezést és karbantartást, SEO-t, grafikai tervezést és még sok minden mást. Nagy tapasztalattal rendelkezünk ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésében, és segítünk előrébb jutni az üzleti élet generálta versenyben!

Minden általunk tervezett weboldal reszponzív, akár CMS (Content Management Syste ) rendszer az alapja, vagy programozás, kódolás, illetve optimalizálva vannak a Google és egyéb keresőmotorokhoz.

Soha nem volt jobb alkalom arra, hogy vállalkozását online térbe helyezze.

Hogyan dogozunk?